Workshop

Zangtechniek

*NIEUW*

In onze maandelijkse techniekworkshops helpen we je stap voor stap om nóg beter te worden in zingen. 

In de bankzangerssessies geven we je altijd wat tips over zingen. Die tips zijn gebaseerd op Complete Vocal Technique (CVT), een zangtechniek die Lidy en Merel in Kopenhagen hebben geleerd van Catherine Sadolin, de ontwikkelaar van de techniek. 

CVT staat voor een duidelijke en positieve aanpak. Iedereen kan leren zingen, je stem mag klinken zoals jíj graag wil en bovendien kan je alle klanken op een gezonde manier maken. CVT geeft jou als zanger dus vrijheid om te zingen wat je hart je ingeeft!

De techniek helpt je met eenvoudige tools al snel vooruit. Je kan de techniek meteen toepassen, bijvoorbeeld tijdens jouw koorrepetitie, en je merkt direct resultaat. 

Elke eerste maandag van de maand geven we exclusief voor de bankzangers een workshop CVT van 25 minuten, waarin we een onderwerp uit Complete Vocal Technique behandelen. We leggen de achtergronden uit en zetten jou natuurlijk ook aan het werk om de klanken en technieken uit te proberen. Jij kan ons wel horen, maar jouw microfoon staat, net als in de Bankzangerssessies, uit. Je kan dus oefenen zoveel je wilt, zonder dat iemand je kan horen! (Heb je vragen of wil je feedback op je klank kan dat natuurlijk wel.)

Je meldt je iedere maand apart aan, voor €5,- per workshop. Je hoeft niet per se de hele serie te volgen om mee te kunnen doen, je hoeft je dus niet vast te leggen. Probeer het gewoon eens uit! Voor abonnees zijn de workshops natuurlijk gratis, bovendien kunnen zij de lessen terugkijken wanneer ze maar willen. Wil jij ook abonnee worden? Kijk maar eens op PETJE.AF!

Nieuwsgierig geworden? Meld je HIER aan!