Bankzangles

Online zangles

Foto Merel

Na mijn conservatoriumopleiding (musical/muziektheater in Alkmaar) heb ik jarenlang in verschillende grote en kleinere musicals gespeeld, zoals Les Misérables, Elisabeth, Mamma Mia! en Mary Poppins. 

Momenteel ben ik, naast mijn werk als zangdocent, coach voor de vrijwillige voorlezers bij Stichting Dedicon. In 2020 ben ik, net als Bankzanger Lidy, afgestudeerd als Authorised Complete Vocal Technique teacher in Kopenhagen. 

In mijn zanglessen geeft het me veel voldoening om jou, door middel van eenvoudige veranderingen, grote stappen te helpen maken.

Bankzangles

Dat is online zangles, via Zoom.
We bieden individuele zanglessen op maat. Op ieder niveau, of je nou wilt uitzoeken of zingen iets voor je is en je eigenlijk niet durft, of een geroutineerde zanger bent die z’n techniek wil opfrissen of een gericht probleem wil aanpakken.

De lessen worden gegeven door het vaste Bankzangteam: Merel of Lidy, beide afgestudeerd zangcoach, je kiest zelf bij wie je les wilt.
We hebben inmiddels veel ervaring met zangles via Zoom en het werkt uitstekend.
Bij 1 op 1 zangles kun je trouwens de zang heel goed horen, je kunt werken met een karaoke track of jezelf begeleiden. Als dit nieuw voor je is helpen we je natuurlijk.

Je kunt dus lekker comfortabel vanaf je eigen bank zangles nemen, op het moment dat jij dat wilt. Je reserveert de les online, bij de docent van je keuze, op het tijdstip dat jou het beste uitkomt.

De lessen duren 25 minuten en kosten:

  • Een losse les: € 30,- 
  • 5 strippenkaart: € 125 (€ 25,- per les)
  • 10 strippenkaart: € 225,- (€ 22,50 per les)

Bankzangerabonnees krijgen 15% korting op de lesprijs en strippenkaarten

Na in een cover-, jazz-, a capella- en big band te hebben gezongen, besloot ik het zingen professioneel aan te pakken en heb ik de opleiding tot authorised CVT teacher gevolgd. 

Ik heb de CVT zangtechniek gekozen, omdat het een toolbox is vol waardevolle technieken die je kunnen helpen snel zangproblemen op te lossen en je eigen geluid (verder) te ontwikkelen.

Ik vind het heel motiverend om tijdens de zangles, met simpele praktische tips, zangers snel resultaat te zien behalen en te zien groeien.